6 raspunsuri la cele mai des intalnite intrebari legate de videochat

Videochatul este un subiect tot mai des intalnit in ziua de astazi. Foarte multe tinere care sunt dornice sa isi obtina independenta financiara, sa duca o viata fara griji, sa calatoreasca spre destinatii exotice si sa isi cumpere lucruri scumpe, prezinta interes legat de acest domeniu de activitate. Totusi, foarte putine dintre cele care si-ar dori toate aceste lucruri intr-adevar isi urmeaza planul.

Lipsa de informatii, nelamuririle, prejudecatile, mentalitatile invechite se pun in calea succesului tinerelor fete. Din acest motiv raspundem astazi la 7 dintre cele mai frecvente intrebari legate de videochat.

1.Este legal sa fac videochat? Da. Videochatul este un domeniu de activitate legal. Poti sa iti castigi banii fara grija ca faci ceva gresit. Atata vreme cat ai peste 18 ani, nimic nu te poate impiedica sa iti urmezi visul.

2. Familia mea va sti ca fac videochat? Nu. Tu alegi daca vrei sa spui cuiva. Noi iti garantam confidentialitatea si iti respectam intimitatea. Vei lucra sub un nume fals, iar site-urile cu care colaboram interzic accesul membrilor din tara noastra.

3. Ma supun vreunui risc daca fac videochat? Nu. Vei lucra de acasa, iar adresa ta nu o va sti nimeni. La fel si numele, va fi pastrat secret.

4. Pot sa castig multi bani daca nu respect dimensiunile unui model? Bineinteles. Gusturile oamenilor sunt diferite. Nu toti cauta fete perfecte. Unii prefera femeile slabe, altii pe cele voluptoase, unii prefera fetel scunde, altii pe cele inalte, unii prefera brunetele, altii blondele si tot asa.  Micile imperfectiuni ne fac unici.  Trebuie sa ai o atitudine pozitiva si ambitie, nu masuri de fotomodel.

5. Videochat de acasa sau dintr-un studio? Noi recomandam videochatul de acasa. Ai mai multa libertate si un procent mai mare al castigurilor.

6. Sunt adevarate sumele de bani promise in anunturi? Da. Meseria de model online este una foarte banoasa daca te implici. Cu cat petreci mai mult timp online, cu atat vei cunoaste mai multi oameni care vor plati pentru compania ta virtuala. Trebuie doar sa ii faci sa se intoarca si sa aduni cat mai multi. Castigurile vor creste de la luna la luna daca esti ambitioasa si nu te dai batuta cand ai o zi mai putin buna.

Daca te-ai hotarat sa incepi o cariera in videochat, dar inca ai intrebari fara raspuns, trainerii nostri din Vaslui, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti sau Slobozia iti pot raspunde si te pot ajuta daca doresti sa te alaturi echipei noastre.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *